12 Temmuz 2013 Cuma

O ses Türkiye jürisine yeni bir isim dahil oldu!


İlgiyle ve beğeniyle izlenen O ses Türkiye'nin bu sezon jürisinde gerçekleşecek değişiklik söylentileri başta jürideki sanatçıların fanları olmak üzere izleyenleri büyük tedirginliğe sürükledi. Kim gidecek, kim kalacak, kim gelecek ya da hepsi mi değişecek soruları hemen hemen herkesin aklındaydı.

Beklenen açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Jüriye kendisinin de çalışmayı çok istediği Ebru Gündeş dahil olmuş. Çok da güzel olmuş bana göre. Kendisine has izleyici kitlesi ve ağırlığı bu sezon belki bir bayan jürinin 1. olmasına sebep olabilir. Ebru Gündeş de bu potansiyeli görüyorum. Şu an için jüri 5 kişi mi olacak yoksa aralarından biri bu sezon olmayacak mı belli değil fakat edindiğim bilgilere göre Murat Boz yeni sezonda da O ses Türkiye jürisinde olmaya devam edecek. 3 Bayan 1 Erkek olmayacağına göre Mustafa Sandal da büyük ihtimal değişmeyecek. Geriye 2 isim kalıyor. Geçen yıl hem O ses Türkiye hem de Yetenek Sizsiniz'de jüri üyeliği yapan Hülya Avşar ve 2 sezondur malesef sonuncu olan Hadise.. Ne olacağı şu an için belli değil. Yakın zamanda bu soruların da yanıtları netleşecektir. 
Ha bu arada Acun Ilıcalı'nın yakın zamanda yeni bir sürprizi daha olabilirmiş.
Şimdilik O ses Türkiye'den aktaracaklarım bu kadar.
Yeni gelişmeler yaşandıkça tekrar sizleri bilgilendireceğim. :)


8 yorum:

  1. Hadise'nin yerini tutmaz, uygun değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alıştık tabi Hadise'ye, yadırganacaktır Ebru Gündeş başta ama kısa sürede alışılacağımızı düşünüyorum. Yeni bir değişikliğik daha olacağı söz konusu yakın zamanda. Mutlaka popüler bir pop sanatçısı lazım Murat Boz'un yanına.

      Sil
  2. Murat Boz KESINLIKLE chikarilmamali zaten. onsuz olmaz, olamaz yani. Ebru Gundesh Hulya Avsharin yerine gechebilir. iyi de olur, ama alishmishtik onlarin espirilerine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an için Murat Boz'un yeni sezona devam edeceği bilgisi var. Ayriyetten Hadise yerine Mustafa Sandal'ın bu sezon olmayacağı konuşulmakta.. Yakın zamanda bir açıklama yapacaklardır.

      Sil
  3. Hadise&Murat Boz kalmalı. Gidecekse Hülya Avşar ve Mustafa Sandal gitsin zaten Hülya'yı görmekten gına geldi artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an için Murat Boz'un yeni sezona devam edeceği bilgisi var. Ayriyetten Hadise yerine Mustafa Sandal'ın bu sezon olmayacağı konuşulmakta.. Yakın zamanda bir açıklama yapacaklardır.

      Sil
  4. Ebru Gundesin juri olmasi cok guzel...Hadise gitmesin yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an için Mustafa Sandal'ın ayrılacağı yönünde bilgiler var. Yakın zamanda netleşecektir.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...