25 Nisan 2012 Çarşamba

Survivor'ın Ünsüz Ünlüsü : Anıl Tetik

Her sezon yarışmacılarından bir tanesi çok sevilen Survivor'ın bu yıl ki şanslı ismi Anıl Tetik. Aslında kendisinden başta hiç hoşlanmamıştım ama daha sonra bu fikrim değişti. Kendisine olan sempatim nasıl arttı onu yazının devamında öğreneceksiniz :)


Anıl 10 Haziran 1990 İstanbul doğumlu. Kırklareli'li. Kadir Has Üniversitesi'nde Amerikan Kültür ve Edebiyatı okuyor, 4. sınıfta. Motor sporlarıyla ilgileniyor ve genç yaşına rağmen önemli başarıları var. Bunlardan ilki 2010-2011 Türkiye Şampiyonluğu. Diğeri ise Doğu Avrupa Şampiyonluğu.

Eğitim ve başarılarını öğrendiğimize göre gelelim aile hayatına. Hoş burası bizi pek ilgilendirmiyor ama Sosyal Medya'da gördüğüm kadarıyla yoğun bir ilgi görüyor ve onun hayatıyla ilgili bilgiler öğrenmeyi bekleyen çok insan var. Bu kısım onlara gelsin. :)

Fransız lisesi'nden mezun olup şu an İngiltere'de okuyan ve yaşayan bir kardeşi var. Aralarında 2 yaş var. İsmi Arda. ( Bayılıyorum böyle kardeş isimlerinin uyumuna :) Anıl'ın aksine kardeşi Anıl'dan uzun ve kumral. Anıl'ın dediğine göre kimse benzetemiyormuş onları kardeş olarak birbirlerine. Kardeşine iyi bir abilik yaptığına inanıyor. Turizm ve Taşımacılık işiyle ilgileniyorlar. Annesi ev hanımı.



İşte kendisine sempatimin oluşmasını sağlayan şeylerden bir tanesi Anıl'ın İkizler Burcu olması. Ayıptır söylemesi bende İkizler Burcuyum da :) Bu burç insanları birbirleriyle iyi anlaşırlar. İkizler Burcuna karşı oluşan çift karakterli olurlar düşüncesine inanmıyor. Herkesin dengesizlikleri, anlaşamadıkları ve fikir ayrılıkları olduğunu söylüyor, kendisinin çift karakterli olduğuna inanmıyor.


Dış güzellikten çok iç güzelliğe bakıyor. Sadık olabilmek, sevebilmek, karşındakine değer verebilmek onun için asıl önemli olan şeyler.

2 sene öncesine kadar 100 kiloymuş fakat motorsiklet yarışçısı olabilmek için 4 ayda tam 25 kilo vermiş. Yemek yemeği çok seven, yemek yemeğe aşık biri.. Etli gıdaları çok seviyor özellikle de balığı.


Aksiyon, gerilim ve korku filmlerini seviyor, dram filmlerinden ise çabuk sıkılıyor.
Müzik'te ise rock hariç her türlü müziği dinliyor.

Ve geldik benim için çok önemli olan ve kendisine karşı sempatimi büyük ölçüde arttıran şey Murat Boz hayranı olması. Kendisinin iyi bir sanatçı olduğunu sözlerine ekleyerek bayan şarkıcılardan ise Rihanna'yı sevdiğini söylüyor.


Çok önceden pilot olmak istiyormuş. Bunun için yüksek derecede İngilizce eğitimi gerekli olduğundan üniversite bölüm tercihini de bu doğrultuda yapmış. Daha sonradan bu isteği değişmiş, oyunculuğa yönelmiş.
Survivor dönüşü oyunculukla ilgilenmek istiyor..

Bu son isteğinin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek. Umarım Survivor'da da, döndüğünde de, tüm yaşamında bu başarıları daim olur, hayallerini gerçekleştirir birer birer..
Ne diyelim hayırlısı olsun :) 



1 yorum:

  1. bilgiler için teşekkürlerr pek memnun kaldım. Yarışmadaki favorim anıl ve umarım o kazanır. Yarışma sonrası geleceği çok parlak olacaktır. fotojenik, samimi ve sempatik biri. kızların hayalindeki erkek tipi kısaca :) hakkında hayırlısı olsun inşallah

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...