28 Nisan 2012 Cumartesi

Yedigün bir kez daha MURAT BOZ dedi!

Bu günlerde bir çok içecek firması reklam yüzü olarak şarkıcıları seçiyor. Çok da doğru yapıyorlar. Çünkü sevenleriyle en çok buluşanlar onlar ve doğal olarak onların kapak olduğu içecekler çok içilecek ve oynadıkları reklamlar çok izlenecek.


Bu yılın bence en iddialı içecek reklamı Yedigün'ün olacak. Çünkü yeni reklam yüzü Murat Boz oldu. Kendisinin geçen yıldan itibaren popülerliği oldukça arttı ve buna bağlı olarak aşırı ilgi görmekte. Yani firma için süper bir seçim.


Murat Boz, 2010 yılında da Yedigün'ün yüzü olmuş yine büyük ilgi görmüştü. Firma bu ilginin farkında olcak ki 2012 yılında da yine Murat Boz'la anlaştı. Bodrum'da geçtiğimiz günlerde yapılan Yedigün : Antalya Güneşi Kan Portakalı reklam filminin çekimleri 2 gün sürdü. Murat Boz'a bu reklam filminde İsrailli ünlü model Yaara Dendenishty (22) eşlik etti.


Çekimlerde Murat Boz'un her zaman ki gibi çalışkanlığıpozitifliği ayrıca çevresine kattığı müthiş enerji de ön plana çıktı. Ekip uyum içinde eğlenerek başarılı bir şekilde çekimleri gerçekleştirdi.

Gördüğüm kadarıyla Murat Boz'a çekim süresince rahat bir ortam ve iyi bir hizmet sunuldu. 
Murat Boz, Bodrum'da kaldığı süre boyunca Pisces Suite 'te kaldı ve çekim aralarında televizyon izleyerek dinlendi. Tam bir ev ortamı sağlandı.


Sıkı bir hayvansever olan Murat Boz'a reklam filminde eşlik edenlerden biri de GİO'ydu. O da reklam filminde Murat Boz'la birlikte oynadı. 
İkilinin birbirleriyle vakit geçirmekten dolayı oldukça mutlu olduğu görünüyor :)


Ayrıca reklam filminde Görevimiz Tehlike tadında ve heyecanında izleyicileri çok şaşırtacak iddialı bir sahne de çekildi.



Bodrum, Güneş, Yedigün ve Murat Boz.. 

Daha ne olsun? Murat Boz'lu Yedigün Antalya Güneşi Kan Portakalıyla doyulmaz bir yaz olsun.
Valla sizi bilmem ama ben acaip merak ediyorum bu reklamı ve bir an önce yayınlanması için sabırsızlanıyorum. :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...